Zomerseizoen bij Damclub Apeldoorn van start!

Gisteravond zijn we gestart met het zomerseizoen bij DCA. Bedoeling is om elke twee weken een damavond te organiseren. De eerstvolgende staat gepland op 1 juli a.s. We beginnen om 19.30 uur. Alles natuurlijk volgens de coronaregels.

Voor aspirantleden (Ben en Yassar), en wie er verder behoefte aan heeft, geven we cursus en vanaf 20.00 uur spelen we partijen om zo weer in vorm te komen voor het komende damseizoen.

We zijn al aan het brainstormen over het benaderen van buurthuizen, scholen om de draad weer op te pakken van voor de corona. Er is al geopperd om ook ‘s middags te gaan dammen. Er zijn dammers die liever overdag spelen dan ‘s avonds. Kortom ideeën genoeg!

Laten we kijken hoe we er een leuke/gezellige club van kunnen maken met de mogelijkheid om ook in de bondscompetitie mee te draaien.

Plaats een reactie